Instal·lacions

Les instal·lacions de la hípica Mas Falgàs es troben en un entorn privilegiat al municipi de Mieres entre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
La Hípica té unes instal·lacions úniques a la comarca que li permeten oferir i adaptar els seus serveis segons les necessitats de cada client.

Boxes

La hípica disposa de 38 boxes per a cavalls a on es realitza un servei de pupil•latge personalitzat segons les necessitats de cada cavall

Picaderos

Es disposa de dos picaderos que es destinen a la formació dels alumnes i a la doma dels cavalls

Pista de doma clàssica

A la part més apartada de les instal•lacions hi ha una pista destinada a la doma clàssica de 30 x 15 m

Pista de 40 x 20m

Aquesta pista, situada al centre de les instal•lacions i al costat dels picaderos es destina a la formació específica dels alumnes.

Pista de Horseball

Aquesta pista de 60 x 40 m es destina a partits de Horseball, salt i a l'ensenyament i formació de cavall amb grups de genets.

Espai de jocs

A l'entrada hi ha un petit espai destinat a l'esbarjo dels nens de l'Hípica, apartat de les pistes i zones d'entrenament perquè no molesti a la dinàmica habitual de l'Hípica

Aparcament

Les instal•lacions disposen d'un àmpli aparcament per als seus clients a l'interior del complex hípic.
La Hípica té unes instal·lacions úniques a la comarca que li permeten oferir i adaptar els seus serveis segons les necessitats de cada client.

ENTORN

Els cavalls de la hípica Mas Falgàs viuen amb un entorn natural amb semillibertat fet que els caracteritza per la seva docilitat

ZONA D'ESPERA

La hípica disposa d'un espai d'espera i repós per a totes les persones que utilitzin les instal·lacions